Met liefde


voor uw tuin

Herweijer Hoveniers ontwerpt, beplant en verzorgt het onderhoud.

Wij zijn een jong hoveniersbedrijf, gestart door Rick Herweijer. Rick was al vanaf jongsaan actief in de groene ruimte om hem heen. Opgegroeid op een kwekerij met verschillende bloemen en planten en al tijdens zijn studie aan de slag bij een boomkwekerij. Waarbij hij ook zelf al aan het telen sloeg met heesters en bijzondere plantensoorten. Na het afronden van een hoveniers opleiding werd gestart met een studie in Velp op Hoge school Larenstein, en hij is afgestudeerd in de richting Tuin- en Landschapsinrichting onderdeel Beheer.

Na een intensieve periode bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf in Amsterdam als adviseur, ontwerper van tuinen en beplantingen miste hij het buiten. Daarom is begin 2014 gestart met Herweijer Hoveniers.

Wij komen altijd graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking, een adviesgesprek of om een offerte uit te brengen. Voor zowel bedrijven als particulieren voeren wij projecten uit.

Een vaste relatie

Bouwen aan projecten, is bouwen aan relaties. Wij hebben tot nog toe altijd ondervonden dat een nauwe samenwerking het resultaat ten goede komt.

Prettig zakendoen

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en betrouwbaarheid. Door een vooraf geoffreerde projectprijs komt u dan ook nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wel zo prettig voor alle partijen.

Een bijzonder gezelschap

Rick werkt dikwijls met andere (onder)aannemers. Om samen tot het beste resultaat te komen. En vele handen maken nu eenmaal licht werk.

Positieve resultaten

We zijn zo goed als ons laatste project. Daarom ronden wij elke klus tot in detail en naar volle tevredenheid af. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.